відправляються матеріали

Онлайн відправляються матеріали

Вже є Логін /Пароль для Open Conference Systems - Тернопільський Національний Медичний Університет?
Перейти до входу

Потрібно Логін /Пароль?
Перейти до реєстрації

Реєстрація і вхід потрібні для відправки матеріалів онлайн та перевірки статусу поточних відправок.

 

Керівництво для авторів

Матеріали конференції можуть бути опубліковані в журналі «Вісник наукових досліджень», або «Актуальні питання педіатрії акушерства та гінекології» (журнали включено до Переліку наукових фахових  видань України, в яких можуть публікуватись результати дисертаційних робіт на здобуття наукових ступенів кандидата і доктора медичних наук, згідно з наказом МОН України від 07.10.2015 р. № 1021).

Текст статті потрібно друкувати на стандартному аркуші (формату А4, шрифт Times new Roman – 14 пунктів) через півтора інтервала; ширина полів: лівого, верхнього та нижнього – по 2 см, правого – 1 см (28–30 рядків на сторінці). Обсяг оригінальної статті, включаючи рисунки, літературу, резюме та ключові слова, не повинен перевищувати 10 сторінок. Обсяг огляду літератури та лекцій – 18, короткого повідомлення та рецензії – 5 сторінок.

Зразок:

УДК

Ініціали і прізвища авторів

Повна назва установи

Назва роботи (великими літерами)

Назва статті й резюме українською, російською та англійською (структуровані: мета дослідження; матеріали та методи; результати дослідження та їх обговорення; висновки) мовами (250–300 слів).

Ключові слова українською, російською та англійською мовами (до 8 слів).

Вступ. (Постановка проблеми в загальному вигляді, її зв’язок із важливими науковими чи практичними завданнями, аналіз останніх опублікованих досліджень, у яких започатковано розв’язання даної проблеми, виділення невирішеної частини загальної проблеми, якій присвячена означена робота.)

Мета дослідження

Матеріали та методи. (Викладення об’єкта дослідження і методик, опис яких повинен бути достатнім для розуміння їх доцільності й можливості відтворення. У разі проведення експериментальних досліджень слід вказувати вид, стать, кількість тварин, методи анестезії при маніпуляціях, пов’язаних із завданням тваринам болю, метод евтаназії. Обов’язковим є зазначення методик статистичного аналізу з обґрунтуванням вибору критеріїв достовірності оцінок.)

Результати дослідження та їх обговорення. (Викладення основного фактичного матеріалу, повне обґрунтування отриманих наукових результатів, висловлення власного судження щодо одержаних результатів, порівняння його з тлумаченням подібних даних, наведених іншими авторами.)

Висновки.

Перспективи подальших досліджень. (Подання бачення автора перспективності подальших шляхів розв’язання проблеми, висвітленої у роботі.)

Список літератури (друкування в порядку згадування джерел у квадратних дужках) формується двома блоками: традиційним та додатковим для закордонних баз даних (references) у разі наявності україно- і російськомовних джерел. Вимоги до оформлення списку джерел у розділі Список літератури• Джерела оформляються згідно з ДСТУ ГОСТ 7.1:2006. Якщо наукова праця написана мовою, що використовує кириличний алфавіт, то її бібліографічний опис необхідно транслітерувати латинськими літерами. Після назви праці латинськими літерами потрібно зазначити її переклад англійською мовою у квадратних дужках. Список літератури подається в APA Style (розроблений «Manual of the American Psychological Association», 6th ed. (Washington, DC: APA, 2010)). Дивитися посилання он-лайн: http://www.citationmachine.net/apa/cite-a-book;

http://www.bibme.org/apa/book-citation/manual Доцільно використовувати офіційний трансліт он-лайн: http://translit.kh.ua.      Статті треба надсилати через систему Open Conference Systems, для цього потрібно зареєструватись і завантажити онлайн матеріали за посиланням http://conference.tdmu.edu.ua/index.php/IZODTMPH/index/index,вказуючи назву журналу. ІНСТРУКЦІЯ ЩОДО ПОДАЧІ МАТЕРІАЛІВ ТА УЧАСТІ В НУКОВИХ КОНФЕРЕНЦІЯХ ТДМУ З ВИКОРИСТАННЯМ ІС OPEN CONFERENCE SYSTEM ЗА ПОСИЛАННЯМ https://docs.google.com/document/d/1CCV1c4-frOf9Fm8D5RbsLVB9YAR7p_QbnBX9BKCputM/edit

Для публікації наукових праць (статей) у фахових періодичних виданнях (наукових журналах) ТДМУ звертатися у редакцію. Тел: 0(352) 434956; 0988477269; 0959229649; Діловод, Марія. Усю інформацію про періодику (умови подання, індекси цитування тощо) можна отримати відвідавши сайт http://ojs.tdmu.edu.ua/ Реєструватися потрібно як читач та автор (відмітити галочку) під обраний журнал і робити подання (вивантажити статтю) там. 

Термін подачі матеріалів – до 15 жовтня 2019 року Копію статті в науковий журнал, анкету учасника з вказанням технічних засобів, необхідних для усної доповіді, а  також умови участі у конференції (бронювання номера, тільки виступ чи публікація) слід надсилати до 15.10.2019року на електронну адресу: gorishniy@tdmu.edu.ua (доц. Горішний І.М,  тел..0672590432);  або на електронну скриньку кафедри педіатрії pedia_duthir .Інформація з питань конференції

Заявка на участь у науково-практичній конференції „Медико-соціальні проблеми дитячого віку” (24 жовтня 2019 року)

 

Прошу зареєструвати мене як учасника конференції

 

Прізвище__________________________ ім′я______________________________

по батькові________________________

Наук. ступінь_________________________

Вчене звання_________________________

Місце роботи  ________________________

_____________________________________

посада ______________________________

спеціальність_________________________

Адреса для листування:

поштовий індекс ______________________

область ______________________________

місто ________________________________

вулиця ______________________________

номер будинку та квартири _____________

контактний телефон (код) ______________

_____________________________________

e-mail: ______________________________

Форма участі у науковій  конференції

  • усна доповідь;
  • стендова доповідь;
  • тільки публікація;
  • вільний слухач;

Замовлення готелю чи самостійне замовлення:  так     ні (підкреслити)

Зустріч: так   ні

 

Підготовчий відправці контрольний список

  1. Заява не була раніше опублікована, так само як і перед іншою конференції для розгляду (або пояснення були представлені в Коментарях до Директора).
  2. Файл заяви є у форматі OpenOffice, Microsoft Word, RTF або WordPerfect.
  3. Усі URL адреси в тексті (наприклад, http://pkp.sfu.ca) активовані і готові бути натиснутими.
  4. Текст написано через один інтервал; використовує 12-ий шрифт; використовує курсив, а не підкреслення (окрім як з URL-адресами) і всі ілюстрації, малюнки і таблиці поміщаються в тексті у відповідних місці, а не в кінці .
  5. Текст відповідає стилістичним і бібліографічним вимогам схеми в Вказівки для авторів, які знаходяться у розділі Про конференцію.
  6. Якщо подавати заяву в рецензований трек конференції, імена авторів будуть видалені із заяви разом з «Автор» і роками, що використовується в бібліографії і виноски, на відмінно від ім'я автора, назви статті, і т.д.
  7. Якщо відправляються матеріали відрецензовані, всі Microsoft Office документи (включаючи супровідні файли) були збережені вибором меню Файл і вибором пункту Зберегти як; клікаючи Інструменти (або опції в Mac); клікаючи Безпека; вибираючи "Видалити персональну інформацію з властивостей файлу при збереженні"; клікаючи Зберегти.
 

Зауваження про правовласників

Автори, які подаються на цю конференцію згодні з наступними умовами:

a) Автори зберігають авторське право на свої роботи, дозволяючи конференції розмiстити дані неопубліковані роботи по Ліцензія загальної творчої атрибуції,яка дозволяє іншим вільний доступ, користуватися і обмінюватися роботами, з підтвердженням авторства твору та його первісного подання на цій конференції.

б) Автори можуть відмовитися від умов ліцензії CC і увійти в окремих, додаткових контрактах на невиключний розподіл і подальшу публікацію цієї роботи (наприклад, опублікувати переглянутий варіант в журналі, розмістити його на інституційний репозитор або опублікувати її в книзі), з визнанням його первісного подання на цій конференції.

в) Крім того, авторам рекомендується розміщувати і обмінюватися роботами в Інтернеті (наприклад, в інституціональному репозиторі або на їх сайті) в будь-якій точці до і після конференції.

Заява про конфіденційність

 

Імена та адреси електронної пошти введені на сайт цієї конференції, будуть використані виключно для досягнення поставлених і задекларованих цілей конференції і не будуть доступні для будь-яких інших цілей, або інший протилежною стороною.