відправляються матеріали

Онлайн відправляються матеріали

Вже є Логін /Пароль для Open Conference Systems - Тернопільський Національний Медичний Університет?
Перейти до входу

Потрібно Логін /Пароль?
Перейти до реєстрації

Реєстрація і вхід потрібні для відправки матеріалів онлайн та перевірки статусу поточних відправок.

 

Керівництво для авторів

ВИМОГИ ДО ТЕЗ

1. До друку приймаються тези доповідей, написаних державною мовою, підписаних авторами. Матеріали повинні мати рекомендацію до друку з підписом керівника установи.

2. Обсяг публікації – одна або дві повних сторінки, набраних у текстовому редакторі Word на папері з форматом А4 і полями: верхнє і нижнє – 2 см, ліве – 2,5 см, праве – 1 см.  Параметри форматування: розмір шрифта – 14 пт, відстань між рядками – півтора інтервали, без переносів.

3. Структура тез: УДК, назва роботи великими літерами, ініціали і прізвища авторів, повна назва установи, текст.

4. При підготовці  тез обов'язковими є такі елементи: у вступі коротко викласти постановку проблеми у загальному вигляді та її зв'язок з важливими науковими чи практичними завданнями, сформулювати мету; навести методики дослідження; викласти основний матеріал дослідження з обґрунтуванням отриманих наукових результатів; вказати висновки і перспективи подальших досліджень у даному напрямку.

Тези, авторську довідку, квитанцію про сплату вартості публікації необхідно надсилати виключно через систему Open Conference Systems, для цього потрібно зареєструватись і завантажити онлайн матеріали за посиланням http://conference.tdmu.edu.ua/index.php/GZISPKP/2017-JZISPKP/author/submit?requiresAuthor=1 ( або див. вкінці тексту -- ОБЕРІТЬ ОДИН З ПРОЦЕСІВ ПОДАЧІ ЗАЯВКИ)

Інструкція щодо подачі матеріалів та участі в нукових конференціях ТДМУ з використанням ІС Open Conference System https://docs.google.com/document/d/1CCV1c4-frOf9Fm8D5RbsLVB9YAR7p_QbnBX9BKCputM/edit

Вартість публікації тез 80 грн. за сторінку (1800 знаків). Остаточний розрахунок буде проведено після верстки збірника матеріалів конференції.

Авторська довідка – вказати прізвище, ім'я, по-батькові, посаду, науковий ступінь та вчене звання автора, його поштову адресу, контактний телефон (за можливістю е-mail), окремим рядочком потрібно зазначити бажаний вид презентації своєї роботи (тільки друк, друк та презентація на конференції).

Пропустивши кілька інтервалів - технічні засоби, які є необхідними для усної доповіді.

 

Оплату за тези переказувати на розрахунковий рахунок

Одержувач: ДВНЗ "Тернопільський державний медичний університет  імені І.Я. Горбачевського  МОЗ України"

БАНКІВСЬКІ РЕКВІЗИТИ:

Код: 02010830, р/р 31251266204491 
в ДКСУ м. Київ, МФО 820172

!!! з поміткою оплата за публікацію у конференції “Жіноче здоров´я: імплементація сучасних протоколів в клінічну практику”, (02-03.03.2017).

Просимо за 1 міс. до початку конференції підтвердити свою участь, за 2 тижні – вказати дату і час приїзду для організації зустрічі.


ІНФОРМАЦІЯ  ДЛЯ  УЧАСНИКІВ:

Оргкомітет конференції "Жіноче здоров´я: імплементація сучасних протоколів в клінічну практику", науковий відділ, медичний університет, майдан Волі, 1, м. Тернопіль, 46001.

 

КОНТАКТНІ ТЕЛЕФОНИ:

Тел.: +38(0352) 52-38-81; (050) 3774-317 - завідувач кафедри акушерства та гінекології №2, проф. Геряк Світлана Миколаївна,

е-mail: akyw_ginek2@tdmu.edu.uageryak_svitlana@ukr.net

Тел. (050) 9783-135– завідувач кафедри невідкладної та екстреної медицини проф. Швед Микола Іванович.

 

Науковий відділ (форуми):

Тел./факс: +38(0352) 52-04-79,
керівник – Шевчук Оксана, 
фахівець – Петришин Наталія

e-mail: petrishin_nt@tdmu.edu.ua

Web-сайт: http://www.tdmu.edu.ua -> Наука-> Наукові форуми-> Open Conference Systems (Інформаційна система керування проведенням наукових конференцій в ТДМУ)

ПОСИЛАННЯ НА КОНФЕРЕНЦІЇ: http://conference.tdmu.edu.ua

Заява про конфіденційність

 

Імена та адреси електронної пошти введені на сайт цієї конференції, будуть використані виключно для досягнення поставлених і задекларованих цілей конференції і не будуть доступні для будь-яких інших цілей, або інший протилежною стороною.