Огляд

ВИМОГИ ДО АВТОРІВ ПУБЛІКАЦІЙ:

ТЕЗИ  друкуються українською, російською або англійською мовами. Обсяг тез до 4 сторінок. Друкувати через 1,5 інтервал шрифтом Times New Roman (кегль – 14 пт.) без переносів у редакторі MICROSOFT WORD 97, XP на папері формату А4. Відступ абзацу – 1,25 см. Розмір полів аркуша – зверху, знизу, зліва, справа – по 2,5 см.

Структура оформлення тез:

УДК назва роботи (великими літерами) ініціали та прізвище авторів повна назва установи  е-mail текст.

СТАТТІ  1. До розгляду приймають оригiнальнi та iншi види статей (до 10-12 сторiнок, але не менше 6 сторiнок), якi ранiше нiде не публiкувались.

2. Стаття повинна мати направлення у редакцiю, акт експертизи, вiзу керiвника установи, має бути засвiдчена печаткою, пiдписана її авторами. Додатково потрiбно подавати авторську довiдку, у якiй обов'язково слiд вказати: прiзвище, iм'я та по батьковi, науковий ступiнь, вчене звання, мiсце роботи та посада, адресу для листування, контактнi телефони (робочий та домашнiй чи мобiльний), обов'язково електронну адресу.

3. Надсилати необхiдно 2 примiрники статтi, надрукованi на стандартному аркушi формату А4, шрифт "Times New Roman", розмiр шрифту 14, iнтервал - 1,5. Поля: верхнє - 20 мм, нижнє - 25 мм, лiве - 30 мм, праве - 10 мм. Електронний варiант статтi необхiдно надсилати у у форматах *.doc, *. rtf, *. docx на CD. У статтях повинна застосовуватись система одиниць СI.

4. Таблицi повиннi бути надрукованi в текстовому редакторi "Word 6.0, 7.0" по тексту статтi та оформленi наступним чином: Таблиця 1. Назва таблицi з оформленням таблицi "по центру" сторiнки.

5. Рисунки мають бути встановленими у текст статтi i окремо поданi у форматах JPG, TIF, CDR та оформленi наступним чином:  Рис. 1. Пiдпис до рисунка (по центру)

6. Формули (математичнi та хiмiчнi) необхiдно подавати по тексту статтi i вони повиннi бути виконанi в програмах вбудованих у Word чи сумiстних з ним редакторах.

7. При посиланнi на публiкацiю її номер, згiдно зi списком лiтератури, слiд вказати у квадратних дужках.

8. СТАТТЮ ВИКЛАДАТИ ЗА НАСТУПНОЮ СХЕМОЮ: УДК Iнiцiали та прiзвища авторiв українською мовою (малими лiтерами, напiвжирний шрифт) Назва установи, мiсто (малими лiтерами, звичний шрифт)  Назва статті. Назва статтi (малими лiтерами, напiвжирний шрифт)

Резюме: (українською мовою)  Ключовi слова: (українською мовою)  Вступ (з абзацу). У вступi слiд у загальному виглядi окреслити постановку проблеми, зробити аналiз останнiх дослiджень та публiкацiй, в яких започатковано розв'язання даної проблеми, та видiлити ранiше не вирiшенi частини загальної проблеми, якiй присвячена стаття; сформулювати мету i завдання роботи.

Методи дослiдження (з абзацу). У даному роздiлi слiд дати характеристику використовуваних методiв дослiдження. В експеиментальних роботах вказувати вид, стать, кiлькiсть тварин, методики випробувань.

Результати й обговорення (з абзацу). У цьому роздiлi слiд подавати результати дослiдження, провести їх наукове пояснення та об_рунтування, дати аналiз отриманих залежностей у свiтлi загальноприйнятих теорiй з даної проблеми.

Висновки (з абзацу). Формулюються висновки та перспективи подальших дослiджень у даному напрямку. Лiтература (вiдповiдно до вимог "Бюлетень ВАК" № 5, 2009 р.)  Iнiцiали та прiзвища авторiв росiйською мовою (малими лiтерами, напiвжирний шрифт) Назва установи, мiсто росiйською мовою (малими лiтерами, звичний шрифт). Назва статтi росiйською мовою (малими лiтерами, напiвжирний шрифт)  Резюме: (росiйською мовою)

Ключовi слова: (росiйською мовою). Iнiцiали та прiзвища авторiв англiйською мовою (малими лiтерами, напiвжирний шрифт) Назва установи, мiсто англiйською мовою (малими лiтерами, звичний шрифт)  Назва статтi англiйською мовою (малими лiтерами, напiвжирний шрифт) Резюме: (англiйською мовою)  Ключовi слова: (англiйською мовою)

9.Список лiтератури подається в порядку цитування та у вiдповiдностi з вимогами наведеними у Бюлетнi ВАКу № 5, 2009 р., зокрема: - статтi:

10. Редакцiя залишає за собою право корекцiї, скорочення i виправлення статтi.

11. Статтi, оформленнi без дотримання наведених правил, не реєструють. У першу чергу друкують статтi передплатникiв журналу, а також матерiали, замовленi редакцією.

12. Публiкацiя статей платна. Оплату здiйснити і квітанцію надіслати разом із статею.

13. Статтi необхiдно надсилати на адресу: Редакцiя журналу "Клiнiчна стоматологiя", видавництво Тернопiльського державного медичного унiверситету iменi I. Я. Горбачевського, Майдан Волi, 1, Тернопiль, 46001, Україна. Електронний варiант статтi можна надсилати на адресу: journaltdmy@gmail.com, вказуючи назву журналу.

ВАРТІСТЬ ПУБЛІКАЦІЇ Вартість публікації тез 80 грн/ стор. Вартість публікації статті 125 грн/стор., малюнок 43 грн. Надсилати кошти на картковий рахунок: 5168757342796119, МФО Прива- тбанку 305299, Код ОКПО 14360570.

Отримувач: Антонишин Ірина Володимирівна, 3081601663. Матеріали (тези та статті), які не відповідають зазначеним вище вимогам, публікуватися не будуть.  ТЕРМІН ПОДАЧІ МАТЕРІАЛІВ – до 01 березня 2018 року. Термін подачі тез продовжено до 20 березня.

Інформація з питань конференції розміщена в системі Open Conference System на сайті http://conference.tdmu.edu.ua/ Електронну версію тез/статті, реєстраційну карткузаявку учасника та сканований чек про оплату прохання завантажити в систему Open conference Sysnem: http://conference.tdmu.edu.ua/index.php/NPVMF/2017- NPVMF/schedConf/cfp

Крок подачі матеріалів: http://conference.tdmu.edu.ua/index.php/NPVMF/2017NPVMF/author/submit?requiresAuthor =1

Інструкція для завантаження матеріалів:

http://docs.google.com. document/d/ICCVIc4 fiOt9Fm8D5RbsI.VB9Y7p_QbnBX9BKCputM/edit

При неможливості реєстрації та передачі відповідних матеріалів через систему Open Conference System електронну версію тез/статті, реєстраційну карткузаявку учасника та сканований чек про оплату слід надсилати до 01.03.2018 року на електронну адресу: antonyshyn@tdmu.edu.ua.

РЕЄСТРАЦІЙНА КАРТКА-ЗАЯВКА УЧАСНИКА

Заявка на участь у науково-практичній конференції

«Сучасні підходи до профілактики, діагностики та лікування захворювань тканин пародонта і слизової оболонки порожнини рота»

(19-21 квітня 2018 року)

Прошу зареєструвати мене як учасника конференції.

Прізвище Ім′я По батькові

Науковий ступінь

Вчене звання

Місце роботи

Посада

Е-mail

Контактний телефон

Форма участі у конференції (підкреслити):

  • усна доповідь та публікація;
  • стендова доповідь та публікація;
  • лише публікація;
  • вільний слухач.

Технічні засоби презентації (підкреслити):

  • мультимедійний проектор;
  • інтерактивна дошка;
  • інше .

Прошу зарезервувати для мене:

місць у готелі з « » по « » квітня 2018 р. (готель оплачує учасник конференції)

Дата                                                  Підпис