відправляються матеріали

Онлайн відправляються матеріали

Вже є Логін /Пароль для Open Conference Systems - Тернопільський Національний Медичний Університет?
Перейти до входу

Потрібно Логін /Пароль?
Перейти до реєстрації

Реєстрація і вхід потрібні для відправки матеріалів онлайн та перевірки статусу поточних відправок.

 

Керівництво для авторів

Форма публікації: Матеріали (тези, статті) конференції будуть опубліковані у збірнику.

 

При підготовці ТЕЗ матеріалів просимо дотримуватися вимог:

1. До друку приймаються тези доповідей, написаних державною мовою і підписаних авторами.

2. Обсяг публікації – 1-3 сторінки. Текст тез подається в електронній версії, в редакторі Word, шрифтом 14 пт через 1,5 інтервали (28-30 рядків на сторінці) (загалом до 1800 знаків з пробілами на сторінці).

3. Структура тез: УДК, назва роботи великими літерами, прізвище та ініціали авторів, повна назва установи, текст.

4. При підготовці тез коротко викласти постановку проблеми та її зв’язок з важливими науковими чи практичними завданнями, сформулювати мету; навести методики дослідження; викласти основний матеріал, вказати висновки і перспективи.

N.B! На початку авторської довідки окремим рядочком потрібно зазначити вид презентації своєї роботи (тільки друк, друк та стендова презентація на конференції).

Авторська довідка: пропустивши кілька інтервалів, вказати прізвище, ім'я, по-батькові, посаду, науковий ступінь чи вчене звання автора, його поштову адресу, мобільний телефон.

Вартість публікації  тез і статей 90 грн. за 1800 знаків з пробілами.

Електронні версії тез (статей), збережених у форматі "*.doc" або "*.rtf", квитанцію про оплату матеріалів конференції та авторську довідку потрібно надсилати виключно через систему Open Conference Systems, для цього потрібно зареєструватись і завантажити онлайн матеріали за посиланням http://conference.tdmu.edu.ua/index.php/ZKEM/2017-ZKEM/author/submit?requiresAuthor=1 ( або див. вкінці тексту -- ОБЕРІТЬ ОДИН З ПРОЦЕСІВ ПОДАЧІ ЗАЯВКИ).

Інструкція щодо подачі матеріалів та участі в нукових конференціях ТДМУ з використанням ІС Open Conference System https://docs.google.com/document/d/1CCV1c4-frOf9Fm8D5RbsLVB9YAR7p_QbnBX9BKCputM/edit

 

ОПЛАТУ ЗА ПУБЛІКАЦІЇ У ЗБІРНИКУ МАТЕРІАЛІВ (тез, статей) ПЕРЕКАЗУВАТИ НА РОЗРАХУНКОВИЙ РАХУНОК:

Одержувач: ДВНЗ "Тернопільський державний медичний університет
імені І.Я. Горбачевського МОЗ України"

Банківські реквізити:

р/р 31251266204491 в ДКСУ, м. Київ, МФО 820172, Код: 02010830.

!!! При оплаті в квитанції вказувати: за публікацію на конференцію “Здобутки клінічної та експеримент. мед-ни”, 14/06/17 (прізвище автора вказувати обов‘язково!)

 

ВИМОГИ ПРИ ПІДГОТОВЦІ СТАТЕЙ У ЗБІРНИК КОНФЕРЕНЦІЇ
АБО В ЖУРНАЛ "ЗДОБУТКИ КЛІНІЧНОЇ ТА ЕКСПЕРИМЕНТАЛЬНОЇ МЕДИЦИНИ" РОЗМІЩЕНІ ЗА ПОСИЛАННЯМ НА САЙТІ http://ojs.tdmu.edu.ua/index.php/zdobutky-eks-med/about/submissions#authorGuidelines

При бажанні опублікувати роботу (статтю) в журналі, просимо попередньо звернутися у редакцію журналу за тел. (0352) 43-49-56 для уточнення умов, термінів та вартість публікації.

 

ІНФОРАМЦІЯ ДЛЯ УЧАСНИКІВ

ОРГКОМІТЕТ КОНФЕРЕНЦІЇ: "Здобутки клінічної та експериментальної  медицини" (14.06.2017), Науковий відділ, медичний університет, майдан Волі, 1, м. Тернопіль, 46001.

Контактні телефони:

Тел./факс: (0352) 52-04-79 – науковий відділ (організація наукових форумів); керівник – Оксана Шевчук; фахівець 1-ої категорії – Наталія Петришин; e-mail: petrishin_nt@tdmu.edu.ua

Web-сайт: www.tdmu.edu.ua

ПОСИЛАННЯ на конференції: http://conference.tdmu.edu.ua

 

Зауваження про правовласників

Автори, які подаються на цю конференцію згодні з наступними умовами:

a) Автори зберігають авторське право на свої роботи, дозволяючи конференції розмiстити дані неопубліковані роботи по Ліцензія загальної творчої атрибуції,яка дозволяє іншим вільний доступ, користуватися і обмінюватися роботами, з підтвердженням авторства твору та його первісного подання на цій конференції.

б) Автори можуть відмовитися від умов ліцензії CC і увійти в окремих, додаткових контрактах на невиключний розподіл і подальшу публікацію цієї роботи (наприклад, опублікувати переглянутий варіант в журналі, розмістити його на інституційний репозитор або опублікувати її в книзі), з визнанням його первісного подання на цій конференції.

в) Крім того, авторам рекомендується розміщувати і обмінюватися роботами в Інтернеті (наприклад, в інституціональному репозиторі або на їх сайті) в будь-якій точці до і після конференції.

Заява про конфіденційність

 

Імена та адреси електронної пошти введені на сайт цієї конференції, будуть використані виключно для досягнення поставлених і задекларованих цілей конференції і не будуть доступні для будь-яких інших цілей, або інший протилежною стороною.