Огляд

При підготовці матеріалів просимо дотримуватися таких вимог:

1. Текст тез подається в електронній версії, в редакторі Word через 1,5 інтервалу (28–30 рядків на сторінці), з розміром шрифту 14 (загалом до 1800–1900 знаків з пробілами на сторінці), обсягом до 4 сторінок.

2. Під текстом вказати науковий ступінь і вчене звання кожного автора, прізвище, ім’я, по батькові, адресу, телефон (бажано мобільний), E-mail (якщо є).

3. Матеріали повинні бути подані в електронній версії, в редакторі Word в форматі *.doc або *.rtf.

Структура матіралів:

– назва роботи (великими літерами);

– ініціали та прізвища авторів;

– повна назва установи;

– вступ;

– основна частина;

– висновки;

– література.

Авторська довідка: пропустивши кілька інтервалів, вказати прізвище, ім'я, по батькові, посаду, науковий ступінь чи вчене звання доповідача, його поштову адресу, контактний телефон, E-mail.

Матеріали потрібно надсилати разом з авторською довідкою та квитанцією про оплату.  Крайній термін подачі тез на конференцію  до 01 лютого 2019 року.  Нагадуємо, що взяти участь та опублікувати матеріали на конференцію можна виключно через систему Open Conference Systems, для цього потрібно зареєструватись і завантажити онлайн матеріали на сайті нашого університету http://www.tdmu.edu.ua   у розділі:  Наука->Наукові форуми-> Інформаційна система керування проведенням наукових конференцій в ТДМУ http://conference.tdmu.edu.ua/

ПОСИЛАННЯ на конференцію https://conference.tdmu.edu.ua/index.php/EMDVNU/

Інструкція щодо подачі матеріалів та участі в науковій конференції https://docs.google.com/document/d/1CCV1c4frOf9Fm8D5RbsLVB9YAR7p_QbnBX9BKCputM/edit Вартiсть публiкацiї  тез матеріалів конференції –  100 грн за 1800  знаків з пробілами (1 сторінка).

Просимо до 01 лютого 2019 року підтвердити свою участь у конференції.  ІНФОРМАЦІЯ ДЛЯ УЧАСНИКІВ:

Місце проведення конференції Готель «Панорама», вул. Льотчиків-Визволителів, 62, м. Кременець, Тернопільська обл.

Просимо завчасно подбати про доїзд до місця проведення конференнції та проживання, забронювавши місця в готелях Кременця.  Проект програми конфереції і чемпіонату розміщений на сайті нашого університету http://www.tdmu.edu.ua.

Одержувач: ДВНЗ "Тернопільський державний медичний університет імені І.Я. Горбачевського  МОЗ України"  Код: 02010830 Банківські реквізити: р/р 31251266204491 в ДКСУ м. Київ, МФО 820172  !!! Відмітка в квитанції: за публікацію матеріалів на конференцію «Екстрена медична допомога в надзвичайних умовах»(прізвище автора вказувати обов‘язково!!!).

Оргкомітет конференції «Екстрена медична допомога  в надзвичайних умовах. Зимовий чемпіонат бригад екстреної медичної допомоги» Науковий відділ, медичний університет,  майдан Волі, 1, м. Тернопіль, 46001.

КОНТАКТНІ ТЕЛЕФОНИ

Тел. (0352) 431133 – кафедра медицини катастроф та військової медицини;

E-mail:  med_katastrof@tdmu.edu.ua

Відповідальний за друк матеріалів конференції  Арсен Гудима (0964537862) E-mail: arsgudyma@gmail.com Тел./факс: (0352) 52-04-79 – науковий відділ (організація наукових форумів);

керівник – Оксана Шевчук;

фахівець – Тетяна Бісовська;

E-mail:  vonf@tdmu.edu.ua

Web-сайт: www.tdmu.edu.ua