відправляються матеріали

Онлайн відправляються матеріали

Вже є Логін /Пароль для Open Conference Systems - Тернопільський Національний Медичний Університет?
Перейти до входу

Потрібно Логін /Пароль?
Перейти до реєстрації

Реєстрація і вхід потрібні для відправки матеріалів онлайн та перевірки статусу поточних відправок.

 

Керівництво для авторів

Вимоги до наукових матеріалів, що подаються на конференцію:

Тези оформляються в редакторі Microsoft Word. Обсяг тез – 1800-3600 друкованих знаків, мова – українська, шрифт Тіmes New Roman 14 пт через півтора інтервали, вирівнювання – по ширині для основного тексту і по центру – для заголовка (виділяється напівжирним шрифтом).  Першим абзацом вказують прізвища та ініціали авторів, другим – назва тез (всі букви прописні), третім – назва організації, в якій виконана робота, місто, четвертим – основний текст тез. Тези мають бути підписані всіма авторами та містити реквізити одного з авторів (е-mаіl – обов’язково, адреса, телефон).Файл з тезами називається призвіщем 1-го автора+перше слово з назви тез (латиницею). Автори несуть відповідальність за достовірність наведеної інформації. Вартість публікації  50 грн. за 1800 друкованих знаків (з пробілом). Хто бажає отримати паперовий варіант тез – додатково оплачує пересилку Новою поштою при отриманні.

 

На е-mаіl авторів буде висланий PDF-файл з надрукованими тезами. Крім того електронний варіант (в PDF-форматі), буде розміщений на сайті за посиланням: http://tontpu.co.ua/?app/2018

 

Кошти за публікацію просимо перерахувати на рахунок: СПД ФО Осадца Юлія Володимирівна м. Тернопіль, вул. Винниченка, 9/7 р/р №26009322237 в ТОД "Райффайзен банк "Аваль", МФО 380805 інд.код. 3040504148, з поміткою "За публікацію на конференції „Актуальні питання патології…". Копію квитанції про оплату разом з примірником тез, заповнену анкету учасника, диск направляти поштою за адресою: кафедра патофізіології, ДВНЗ «Тернопільський державний медичний університет імені І.Я. Горбачевського», вул. Чехова 3, м. Тернопіль, 46003 (до 20.09.2018 р.)  Можна надіслати тільки електронний варіант матеріалів на e-mail: APPkonf@gmail.com до 30.09.2018 р. Туди мають входити: самі тези, скан квитанції, скан тез з підписами авторів, реєстраційні дані.

Крім того матеріали можна занести безпосередньо на кафедру патологічної фізіології в каб. № 74.

 

Для реєстрації необхідно заповнити наступну анкету:

Прізвище, ім’я, по батькові авторів ___

Місце роботи, посада авторів ___

Науковий ступінь, вчене звання авторів ___

Назва доповіді ___

Обов’язково вказати!!! бажаю отримати паперовий варіант.

Форма участі в науковому форумі: усна доповідь (до15хв), тільки публікація, вільний слухач

Контактний тел (мобільний для зустрічі) ___

e-mail ___

Замовлення готелю (телефонуйте): ___

Організація зустрічі (телефонуйте): ___

 

Дата:   ____._____________.2018 р.

 

Підпис__________________

 

 

Просимо за тиждень до початку підтвердити свою участь у конференції.

 

Місце проведення конференції:

м. Тернопіль, ДВНЗ «Тернопільський державний медичний університет імені І.Я. Горбачевського».

Офіційні мови конференції - українська.

Регламент доповіді: усна доповідь - до 15 хв., обговорення – до 5 хв.

Оргкомітет забезпечує мультимедійним проектором.

 

Оргкомітет організовує проживання і харчування за окрему плату. Оплата оргвнеску буде проводитись під час реєстрації на місці.

 

Додаткoву інформацію щодо проведення конгресу можна дізнатись

за телефонами:

- Завідувач кафедри патологічної фізіології ТДМУ проф. Бондаренко Юрій Іванович 0352-52-37-64 (моб. 067-705-30-73)

- Відповідальний за проведення конференції Усинський Руслан Станіславович 098-478-36-56

e-mail: APPkonf@gmail.com

На цій сторінці (http://tontpu.co.ua/?app/2018)

 

Зауваження про правовласників

Автори, які подаються на цю конференцію згодні з наступними умовами:

a) Автори зберігають авторське право на свої роботи, дозволяючи конференції розмiстити дані неопубліковані роботи по Ліцензія загальної творчої атрибуції,яка дозволяє іншим вільний доступ, користуватися і обмінюватися роботами, з підтвердженням авторства твору та його первісного подання на цій конференції.

б) Автори можуть відмовитися від умов ліцензії CC і увійти в окремих, додаткових контрактах на невиключний розподіл і подальшу публікацію цієї роботи (наприклад, опублікувати переглянутий варіант в журналі, розмістити його на інституційний репозитор або опублікувати її в книзі), з визнанням його первісного подання на цій конференції.

в) Крім того, авторам рекомендується розміщувати і обмінюватися роботами в Інтернеті (наприклад, в інституціональному репозиторі або на їх сайті) в будь-якій точці до і після конференції.

Заява про конфіденційність

 

Імена та адреси електронної пошти введені на сайт цієї конференції, будуть використані виключно для досягнення поставлених і задекларованих цілей конференції і не будуть доступні для будь-яких інших цілей, або інший протилежною стороною.