Огляд

Вимоги до наукових матеріалів, поданих на конференцію

Збірник тез із матеріалами конференції можна буде отримати в день проведення конференції особисто або він буде висланий поштою.

Тези оформляються в редакторі Microsoft Word та зберігаються у rtf форматі. Обсяг тез – 1800-3600 друкованих знаків, мова – українська, шрифт Тіmes New Roman 14 пт через півтора інтервали, вирівнювання – по ширині для основного тексту і по центру – для заголовка (виділяється напівжирним шрифтом).

Першим абзацом вказують прізвища та ініціали авторів, другим – назва тез (всі букви прописні), третім – назва організації, в якій виконана робота, місто, четвертим – основний текст тез. Тези мають бути підписані всіма авторами та містити реквізити одного з авторів (е-mаіl – обов’язково, адреса, телефон). Файл з тезами називається прізвищем 1-го автора+перше слово з назви тез (латиницею).  На е-mаіl авторів буде висланий PDF-файл з надрукованими тезами. Крім того електронний варіант (в PDF-форматі), буде розміщений на сайті за посиланням: http://tontpu.co.ua/?app/2020. Тези не редагуються. Автори несуть відповідальність за достовірність наведеної інформації.

Вартість публікації  120 грн. за 1800 друкованих знаків (з пробілами). У вартість публікації входить вартість 1 сертифікату.  Для співавторів сертифікат необхідно оплатити додатково.

Суму та реквізити для оплати, ви отримаєте у відповідь після отриманння надісланого матеріалу на конференцію.

Матеріал тез разом з анкетою учасника потрібно надсилати ВИКЛЮЧНО через систему Open Conference Systems, для цього потрібно зареєструватись і завантажити онлайн матеріали за посиланням:

https://conference.tdmu.edu.ua/index.php/APPNFO/2020-APP/schedConf/cfp

ІНСТРУКЦІЯ ЩОДО ПОДАЧІ МАТЕРІАЛІВ ТА УЧАСТІ В НУКОВИХ КОНФЕРЕНЦІЯХ ТДМУ З ВИКОРИСТАННЯМ ІС OPEN CONFERENCE SYSTEM ЗА ПОСИЛАННЯМ https://docs.google.com/document/d/1CCV1c4-frOf9Fm8D5RbsLVB9YAR7p_QbnBX9BKCputM/edit

Копію квитанції про оплату разом з примірником тез, заповнену анкету учасника продублюйте на e-mail: APPkonf@gmail.com до 30.09.2020 р.


Інформація для учасників:

У випадку продовження карантину конференція буде проведена в on-line форматі.

Просимо повідомити про необхідність замовлення готелю зазделегідь. Оплата проживання і харчування здійснюється особисто за готівку.

Сума оргвнеску буде визначена і повідомлена додатково.

Про інформацію щодо проведення конференції  можна дізнатись за телефоном:

-    Завідувач кафедри патологічної фізіології Тернопільського національного медичного університету імені І.Я. Горбачевського МОЗ України проф. Денефіль Ольга Володимирівна  097-853-69-18

-    Відповідальний за проведення конференції: Усинський Руслан Станіславович 098-478-36-56

Веб-сайт: www.tontpu.co.ua

Електронна адреса: APPkonf@gmail.com

 

Для реєстрації необхідно заповнити наступну анкету:

Прізвище, ім’я, по батькові авторів ___

Місце роботи, посада авторів ___

Науковий ступінь, вчене звання авторів ___

Назва доповіді ___

Обов’язково вказати!!! бажаю отримати паперовий варіант збірника. В іншому випадку буде висланий тільки електронний варіант.

(Якщо бажаєте отримати паперовий збірник тез, то вкажіть адресу на яку його висилати та номер мобільного телефону.

Збірник з сертифікатом буде висланий новою поштою. Оплачуєте пересилку при отриманні.)

Контактний тел (мобільний для зустрічі) ___

e-mail ___

Замовлення готелю (вказати дату): ___

Дата:   ____._____________.2020 р.