Огляд

ФОРМИ ПУБЛІКАЦІЇ:

Матеріали конференції можуть бути опубліковані в журналі «Вісник наукових досліджень» (журнал включено до Переліку наукових фахових  видань України, в яких можуть публікуватись результати дисертаційних робіт на здобуття наукових ступенів кандидата і доктора медичних наук, згідно з наказом МОН України від 07.10.2015 р. № 1021).

Для того щоб мати можливість подавати статті до журналу та перевіряти поточний статус своїх подань, необхідно ввійти на сайт як зареєстрований користувач. Зареєструватися Ви можете через форму OJS на сайті http://ojs.tdmu.edu.ua/. Електронний варіант у форматах *.doc, *.rtf надсилати на електронну адресу journaltdmy@gmail.com

Текст статті потрібно друкувати на стандартному аркуші (формату А4, шрифт Times new Roman – 14 пунктів) через півтора інтервала; ширина полів: лівого, верхнього та нижнього – по 2 см, правого – 1 см (28–30 рядків на сторінці). Обсяг оригінальної статті, включаючи рисунки, літературу, резюме та ключові слова, не повинен перевищувати 10 сторінок. Обсяг огляду літератури та лекцій – 18, короткого повідомлення та рецензії – 5 сторінок.

Зразок:

УДК

Ініціали і прізвища авторів

Повна назва установи

Назва роботи (великими літерами)

Назва статті й резюме українською, російською та англійською (структуровані: мета дослідження; матеріали та методи; результати дослідження та їх обговорення; висновки) мовами (250–300 слів).

Ключові слова українською, російською та англійською мовами (до 8 слів).

Вступ. (Постановка проблеми в загальному вигляді, її зв’язок із важливими науковими чи практичними завданнями, аналіз останніх опублікованих досліджень, у яких започатковано розв’язання даної проблеми, виділення невирішеної частини загальної проблеми, якій присвячена означена робота.)

Мета дослідження

Матеріали та методи. (Викладення об’єкта дослідження і методик, опис яких повинен бути достатнім для розуміння їх доцільності й можливості відтворення. У разі проведення експериментальних досліджень слід вказувати вид, стать, кількість тварин, методи анестезії при маніпуляціях, пов’язаних із завданням тваринам болю, метод евтаназії. Обов’язковим є зазначення методик статистичного аналізу з обґрунтуванням вибору критеріїв достовірності оцінок.)

Результати дослідження та їх обговорення. (Викладення основного фактичного матеріалу, повне обґрунтування отриманих наукових результатів, висловлення власного судження щодо одержаних результатів, порівняння його з тлумаченням подібних даних, наведених іншими авторами.)

Висновки.

Перспективи подальших досліджень. (Подання бачення автора перспективності подальших шляхів розв’язання проблеми, висвітленої у роботі.)

Список літератури (друкування в порядку згадування джерел у квадратних дужках) формується двома блоками: традиційним та додатковим для закордонних баз даних (references) у разі наявності україно- і російськомовних джерел. Вимоги до оформлення списку джерел у розділі Список літератури• Джерела оформляються згідно з ДСТУ ГОСТ 7.1:2006. Якщо наукова праця написана мовою, що використовує кириличний алфавіт, то її бібліографічний опис необхідно транслітерувати латинськими літерами. Після назви праці латинськими літерами потрібно зазначити її переклад англійською мовою у квадратних дужках. Список літератури подається в APA Style (розроблений «Manual of the American Psychological Association», 6th ed. (Washington, DC: APA, 2010)). Дивитися посилання он-лайн: http://www.citationmachine.net/apa/cite-a-book

http://www.bibme.org/apa/book-citation/manual

Доцільно використовувати офіційний трансліт он-лайн: http://translit.kh.ua

Статті треба надсилати на адресу: Редакція журналу «Вісник наукових досліджень»,або вибрати з переліку інший журнал, видавництво «Укрмедкнига», ДВНЗ «Тернопільський державний медичний університет імені І. Я. Горбачевського МОЗ України», майдан Волі, 1, Тернопіль, 46001, Україна; електронний варіант статті – на адресу journaltdmy@gmail.com, вказуючи назву журналу.

Тел.: +38(0352) 43-49-56 (діловод). 0988477269

Термін подачі матеріалів – до 01 жовтня 2017 року.

Анкету учасника з вказанням технічних засобів, необхідних для усної доповіді, а  також умови участі у конференції (бронювання номера, тільки виступ чи публікація) слід надсилати до 15.10.2017 року на електронну адресу: igor_w@list.ru (доц. Горішний І.М,  тел..0672590432);  або на електронну скриньку кафедри педіатрії pedia_duthir@tdmu.edu.ua .

Інформація з питань конференції розміщена в системі Open Conference Systems на сайті http://conference.tdmu.edu.ua/

 

Заявка на участь у науково-практичній конференції „Медико-соціальні проблеми дитячого віку” (26-27 жовтня 2017 року)

Прошу зареєструвати мене як учасника конференції

Прізвище__________________________

ім′я______________________________

по батькові________________________

Наук. ступінь_________________________

Вчене звання_________________________

Місце роботи  ________________________

_____________________________________

посада ______________________________

спеціальність_________________________

Адреса для листування:

поштовий індекс ______________________

область ______________________________

місто ________________________________

вулиця ______________________________

номер будинку та квартири _____________

контактний телефон (код) ______________

_____________________________________

e-mail: ______________________________

Форма участі у науковій  конференції

  • усна доповідь;
  • стендова доповідь;
  • тільки публікація;
  • вільний слухач;

Замовлення готелю чи самостійне замовлення:

так     ні (підкреслити)

Зустріч: так   ні

Організаційний внесок

 

ІНФОРМАЦІЯ ДЛЯ УЧАСНИКІВ

КОНТАКТНІ ТЕЛЕФОНИ ОРГКОМІТЕТУ:

Кафедра дитячих хвороб з дитячою хірургією проф. Боярчук Оксана Романівна, 0686218248;  роб. (0352) 26-90-61,

доц. Воронцова Тамара Олександрівна
067-6751-487.  Відповідальна за зустріч: доц. Синицька Віра Олексіївна 067-727-8844.

Відповідальна за поселення ас. Глушко Катерина Теодозівна  0976367234.

Науковий відділ (форуми):

Керівник – Оксана Шевчук; Тел./факс: (0352) 52-04-79, Е-mail: petrishin_nt@tdmu.edu.ua

 

Ви можете замовити проживання в найближчих готелях м. Тернополя.

Готель «Тернопіль»,вул. Замкова,14 т.0 352 52-43-97 або 0352 52-42-63

Готель «Галичина» вул. Чумацька, 1 т.0 352 53-35-95, 067 353-50-89