Open Conference Systems - Тернопільський Національний Медичний Університет, Cучасні підходи до вищої медичної освіти в Україні, 18-19 травня 2017 року

Розмір шрифту: 
ОСНОВНІ НАПРЯМКИ ВИКЛАДАННЯ ДИСЦИПЛІНИ «МІКРОБІОЛОГІЯ, ВІРУСОЛОГІЯ ТА ІМУНОЛОГІЯ» НА ФАКУЛЬТЕТІ ІНОЗЕМНИХ СТУДЕНТІВ ТДМУ
Олена Покришко

Остання редакція: 2017-04-11

Аннотація


Медична освіти України дотримується загальноєвропейського напряму розвитку. Вагомою умовою досягнення цього завдання є впровадження змін і в сучасну систему вищої медичної освіти держави. Це зумовлено соціально-економічними, суспільно-політичними перетвореннями, які нерозривно пов’язані із необхідністю забезпечення високого рівня знань студентів.

Особливі вимоги ставляться до організації навчального процесу іноземних студентів, адже він повинен забезпечити інтеграцію з міжнародною системою освіти, де існують свої вимоги і критерії успішності.

Викладачі кафедри мікробіології, вірусології та імунології ТДМУ з відповідальністю відносяться до поставлених завдань. Для активізації розумової діяльності на кафедрі використовуються різні засоби педагогічного підходу.