Open Conference Systems - Тернопільський Національний Медичний Університет, Cучасні підходи до вищої медичної освіти в Україні, 18-19 травня 2017 року

Розмір шрифту: 
Використання дистанційних технологій у викладанні курсу за вибором «Контроль якості продуктів харчування та харчових добавок» на кафедрі аналітичної хімії Запорізького державного медичного університету
Юлія Віталіївна Монайкіна, Юлія Миколаївна Жук, Алла Станіславівна Коржова, Світлана Олександрівна Васюк

Остання редакція: 2017-04-03

Аннотація


В роботі представлено інформацію про використання на кафедрі аналітичної хімії Запорізького державного медичного університету дистанційної форми навчання при викладанні курсу за вибором «Контроль якості продуктів харчування та харчових добавок».